Bulk søker prosjektleder innen næringseiendom

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår Prosjektavdeling i Oslo med Prosjektleder eiendom. Denne stillingen vil jobbe med eiendomsutvikling og prosjektgjennomføring i avdeling Industrial Real Estate. 

Prosjektavdelingen er i dag lokalisert med kontorer på Frognerkilen i Oslo, hvor du blir del av et tverrfaglig miljø. Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser. I våre oppdrag vil du ivareta prosjektledelse og eiendomsutvikling. Prosjektene våre er hovedsakelig på sentrale Østlandet, men i fremtiden kan det bli muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet. I avdelingen Industrial Real Estate vil du få ca. 10 hyggelige kollegaer pr dd som dekker prosjektutvikling, eiendomsanalyse salg og eiendomsdrift. Vi har en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb. Beslutningsveiene er korte og effektive, og oppgavene er allsidige og varierte.

 

Du har relevant høyere utdanning som siv. ing./Master og minimum 10 års erfaring innen eiendom og bygg-anlegg, gjerne fra byggherre og/eller fra entreprenør. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, selvstendighet, høy integritet og at du er resultat- og løsningsorientert. Erfaring som vil bli vektlagt:

• Erfaring med eiendomsutvikling og prosjektledelse i byggeprosjekter.

• Erfaring fra bygg med spesielle miljøkrav.

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

 

Bulk er et selskap i drivende utvikling og med store ambisjoner og vi gir våre medarbeidere muligheter for god personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr allsidige og interessante oppgaver, gode betingelser, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi etterlever våre verdier som er Respect, Passion og Creative Power, og tenker at rette person kan identifisere seg med våre verdier. Hos oss får du brukt din kunnskap til å bidra til et grønnere samfunn og effektiv logistikk. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer miljø-, menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som vil noe, som er engasjert og løsningsorientert. 

 

Send inn din søknad/CV til careers@bulk.no innen 5. februar 2019

Velkommen som søker! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen. Kontaktperson: VP Project Industrial Real Estate, Rune Bang, +47 91 91 44 64 

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår Prosjektavdeling i Oslo med Prosjektleder eiendom.