Pressemelding: Bulk og Tibnor inngår stor leieavtale

 

 

 

 

 

Bulk Infrastructure AS inngår leieavtale på 20 år og 20.000kvm med stålgrossisten Tibnor AS.

Bulk Infrastructures leieavtale med Tibnor inneholder nytt sentrallager med tilhørende kontorer på omlag 20.000 kvm og 50 dekar effektiv tomt. Det har siden august 2015 pågått reguleringsarbeid på AusenfjellII Næringsområde i Sørum kommune og avtalen er betinget av at reguleringen vedtas. Det er planlagt ferdigstillelse og innflytting i løpet av 2018. Omlag 50 personer kommer til å få sin arbeidsplass ved det nye sentrallageret.

«Det er svært gledelig at et stort, internasjonalt konsern som Tibnor har valgt Bulk for sitt nye sentrallager i Norge. Det befester vår posisjon som den ledende eiendomsutvikleren i Norge innenfor denne bransjen. Nå blir det viktig at det pågående reguleringsarbeidet sluttføres og at det tilrettelegges for verdiskapning og næringsvirksomhet i området», sier Peder Nærbø i Bulk Infrastructure AS.

Ausenfjell ligger kun få minutters kjøring fra E6 ved Frogner i Sørum kommune, og er allerede et etablert næringsområde. Bulk jobber nå med å utvide området med ca. 260 dekar gjennom den pågående reguleringsprosessen. Området egner seg spesielt godt for plasskrevende virksomheter innen lager, logistikk og industri.

«Vi gleder oss til å flytte fra gamle lokaler til et nytt og moderne logistikkanlegg med høy grad av effektivitet og fleksibilitet, og har stor tiltro til at Bulks omfattende erfaring vil kunne levere et prosjekt som tilfredsstiller våre kriterier på en utmerket måte», sier Erik Tønnesen, Country Manager i Tibnor.
 

Bakgrunn
Bulk Infrastructure AS er en ledende eiendomsutvikler innen lager- og logistikkbygg i Norge. Selskapet har siden 2010 solgt eiendom for mer enn 4 mrd. NOK og utviklet bygg og eiendommer tilsvarende mer enn 270 000 kvm siden oppstarten i 2006. Bulk Infrastructure utvikler også N01 Campus i Vennesla som skal bli verdens største datasenterpark på fornybar energi.

Tibnor AS er en ledende leverandør av stål og metaller i Norge, Norden og Baltikum, og har som mål å være en langsiktig og strategisk partner til all industri som bruker stål og metaller i sin produksjon. Tibnor har 1250 ansatte i 7 land, og omsatte for 8,1 mrd. SEK i 2014.


Kontakt:
Peder Nærbø Eier og styreleder       Bulk Infrastructure AS         91 37 77 94
Nina Kristine Madsen-Geelmuyden  Communications Manager 41 16 07 56

 

Tibnors nye sentrallager ferdigstilles i løpet av 2018