Signerer avtale med XXL om utvidelse av hovedlager

- Vi er svært fornøyde med at XXL signerer utvidelse på sitt hovedlager på Gardermoen.  Bygget blir etter utvidelsen en av de største eiendommene Bulk har utviklet på totalt 32 250 kvm, sier eier og styreleder i Bulk Infrastructure, Peder Nærbø.

XXL utvider sitt eksisterende hovedlager på 24200 kvm på Gardermoen med 8050 kvm. Utvidelsen skal etter planen stå ferdig siste kvartal 2016. Eiendommen eies av Pareto Eiendomsfellesskap. Bulk Infrastructure har tidligere bygd XXLs hovedlager i Sverige. 

- Vi ser frem til å få på plass utvidelsen av vårt hovedlager. Bulk Infrastructure leverer prosjekter som tilfredsstiller våre behov og kriterier på en utmerket måte og vi har et solid og godt samarbeid med Bulk, både i Sverige og Norge, sier Geir Nilsen, logistikksjef i XXL.


Bakgrunn
Bulk Infrastructure er en ledende eiendomsutvikler innen lager- og logistikkbygg i Norge. Selskapet har siden 2010 solgt eiendom for mer enn 4 mrd. NOK og utviklet bygg og eiendommer tilsvarende mer enn 270 000 kvm siden oppstarten i 2006. Bulk Infrastructure utvikler også N01 Campus i Vennesla, som kan bli verdens største datasenterpark på fornybar energi.

XXL er sportskjeden som ekspanderer raskest i Norden, med 25 varehus i Norge, 20 i Sverige og 8 i Finland. XXLs hovedlager i Sverige er lokalisert i Örebro, mens hovedlager i Norge ligger i Bonntjennsveien på Gardermoen. Begge er utviklet og bygget av Bulk Infrastructure.

Pareto Eiendomsfellesskap IS er et eiendomsfond forvaltet av Pareto Alternative Investments med institusjonelle investorer. Fondet eier en eiendomsportefølje på ca. NOK 2,5 mrd. med moderne lager-/logistikk- og handelsbygg på Østlandet.

Kontakt:
Peder Nærbø    Eier og styreleder   Bulk Infrastructure AS, 91 37 77 94
Nina K. Madsen-Geelmuyden  Communications Manager,  41 16 07 56

Bulk Infrastructure signerer avtale med XXL om utvidelse av hovedlageret på Gardermoen med 8050 kvm